Last edited by Fanø kommune
30.07.2021 | History

2 edition of Gamle huse i Sønderho found in the catalog.

Gamle huse i Sønderho

gender and nation in a new democracy

 • 2033 Want to read
 • 396 Currently reading

Published by Administrator in Fanø kommune

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • Fanø kommune


   • Download Gamle huse i Sønderho Book Epub or Pdf Free, Gamle huse i Sønderho, Online Books Download Gamle huse i Sønderho Free, Book Free Reading Gamle huse i Sønderho Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Gamle huse i Sønderho book in PDF or epub free.

   • Bibliography: p. 235.

    StatementFanø kommune
    PublishersFanø kommune
    Classifications
    LC Classifications1980
    The Physical Object
    Paginationxvi, 77 p. :
    Number of Pages46
    ID Numbers
    ISBN 108798096818
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 5MB.


Share this book
You might also like

Gamle huse i Sønderho by Fanø kommune Download PDF EPUB FB2


Den er 16 km lang, 56 kvadratmeter i alt og har ca. Brandfogeden kunne befale, at folk skulle assistere ved brandslukningen, hvis der var behov for det. De gamle sendte de tomme brandspande retur. Det er der ikke mange der ved! Dem har Anne Marie med familiens tilladelse medtaget i bogen. Det ejes i dag af Billedkunstnernes Forbund, som lejer det ud til sine medlemmer for et par uger ad gangen. Og Borgerforeningen var de lokale folk, der havde en interesse i byens liv i nutiden. I 2011 overtog Fonden bygningen.

Placeringen af vinduernes stik helt op mod remmen og gesimsen underbygger fornemmelsen af de lave mure og det tunge tag. Nu var det med at spille sine kort rigtig og holde hovedet koldt - han havde en plan. Det gule hus er senere Gamle huse i Sønderho kendt, fordi det var med i Hammerslag.

Man var derfor tvunget til at erobre det omliggende hav til fiskeri og skibsfart.der giver et levende indtryk af datidens brandberedskab.

”Vi må ikke blive et museum”: Fanø

Dog oplyser andre kilder, at bygningens tre vestligste fag i 1830 rummede en smedje. Og nogle gange kom konerne med og kom tilbage og fortalte og gjorde ved.

I alt var der 12 celler. Heri finder man beskrivelse af hvert enkelt hus, inklusive indretningen. Anvendelsen af de to typer profiler er stadig meget tydeligt opdelt imellem de to byer. Der var dyb respekt for tordenvejr. Et andet smukt gammelt hus har lignende status i dag. Den holdt i 1923 op med at male korn, og var derefter ved at forfalde, men er siden blevet restaureret.

”Vi må ikke blive et museum”: Fanø

Samles — skilles er udgivet med noder, og dermed er sangskatten bevaret for eftertiden. Dertil kommer aktiviteter som museumsbutikken Lorenzens Butik, dragtsamlingen og flisesamlingen. Anders og Helle Bro Groth var ikke direkte involveret i hverken optagelserne til eller udsendelsen af Hammerslag.

I dag er der ikke mange bygninger tilbage med fuldt optrukne fuger.