29.06.2021 | History

2 edition of Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie found in the catalog.

Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie

Nepāla sarakārakā nīti tathā kāryakrama, ghoshaṇā, Māovādīsaṅga bhaekā sahamati, saṃvidhānasabhā ra bhāvī saṃvidhānasambandhī vibhinna vidvānaharukā vicāra samāveśa

 • 2004 Want to read
 • 173 Currently reading

Published by Administrator in Bohn Stafleu van Loghum

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • Bohn Stafleu van Loghum


   • Download Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie Book Epub or Pdf Free, Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie, Online Books Download Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie Free, Book Free Reading Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie book in PDF or epub free.

   • Source title: Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie (Dutch Edition)

    StatementBohn Stafleu van Loghum
    PublishersBohn Stafleu van Loghum
    Classifications
    LC ClassificationsSep 02, 2019
    The Physical Object
    Paginationxvi, 128 p. :
    Number of Pages56
    ID Numbers
    ISBN 109036820944
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 3MB.


Share this book
You might also like

Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie by Bohn Stafleu van Loghum Download PDF EPUB FB2


Het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie bestaat uit drie delen.

Samenvatting leerboek kno en hoofd

In een enkel geval, zoals bij aandoeningen van het vestibulaire systeem, werden hoofdstukken duidelijk vernieuwd en verder toegespitst op de hedendaagse Keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. Scholieren Samenvatting Samenvatting Leerboek KNO en Hoofd-halschirurgie Samenvatting van de te kennen hoofdstukken uit het leerboek NKO en Hoofd-halschirurgie editie 2019 voor het vak NKO, MKA en THK gegeven door prof.

In elk deel worden systematisch de anatomie en de fysiologie gepresenteerd, gevolgd door de verschillende onderzoeksmethoden, de prevalentie van ziektebeelden, de diagnostiek en de behandeling van de verschillende aandoeningen.

Dit boek geeft studenten geneeskunde en arts-assistenten een gedegen basis voor keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. Daarnaast is het een waardevol naslagwerk voor meer ervaren KNO-artsen, huisartsen en andere specialisten gebleken. Geupload op 11 februari 2020• In deze derde herziene editie van het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie zijn de hoofdstukken gemoderniseerd en geactualiseerd. 717, 18, 22, 24• Ten slotte worden mond, keel en hals besproken.

In deze derde herziene editie van het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie zijn de hoofdstukken gemoderniseerd en geactualiseerd. In elk deel worden systematisch de anatomie en de fysiologie gepresenteerd, gevolgd door de verschillende onderzoeksmethoden, de prevalentie van ziektebeelden, de diagnostiek en de behandeling van de verschillende aandoeningen.

Leemans;Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum; EAN: Overige kenmerken:Extra groot lettertype: Nee;Thema Subject Code: JNUMJPMNVFD; Nederlands Druk: 3 Paperback 9789036820943 435 pagina's. Ten slotte worden mond, keel en hals besproken.

Ten slotte worden mond, keel en hals besproken. Het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie bestaat uit drie delen. 1313 niet p. Ten slotte worden mond, keel en hals besproken. Bestand laatst geupdate op 2 april 2020• Ten slotte worden mond, keel en hals besproken. Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie boek geeft studenten geneeskunde en arts-assistenten een gedegen basis voor keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie.

In een enkel geval, zoals bij aandoeningen van het vestibulaire systeem, werden hoofdstukken duidelijk vernieuwd en verder toegespitst op de hedendaagse Keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie.