Last edited by Stenfert Kroese
13.06.2021 | History

1 edition of Het Stuur uit handen? found in the catalog.

Het Stuur uit handen?

een reeks bijdragen op het terrein van ruimtelijke mobiliteit en beleid

 • 1408 Want to read
 • 765 Currently reading

Published by Administrator in Stenfert Kroese

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • Stenfert Kroese


   • Download Het Stuur uit handen? Book Epub or Pdf Free, Het Stuur uit handen?, Online Books Download Het Stuur uit handen? Free, Book Free Reading Het Stuur uit handen? Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Het Stuur uit handen? book in PDF or epub free.

   • Includes bibliographical references.

    StatementStenfert Kroese
    PublishersStenfert Kroese
    Classifications
    LC Classifications1979
    The Physical Object
    Paginationxvi, 79 p. :
    Number of Pages67
    ID Numbers
    ISBN 109020708910
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 3MB.


Share this book
You might also like

Het Stuur uit handen? by Stenfert Kroese Download PDF EPUB FB2


Wie ondanks de eigen intelligentie en alle slimme systemen aan boord zonder brandstof komt te staan, hoeft niet met gevaar voor eigen leven een gevarendriehoek achter de auto te plaatsen. Oefening 2: Richt jezelf op en kijk om Leer ontspannen achterom te kijken. Maar wat vinden de bestuurders daar eigenlijk van?

Detail

Zelf had ik er ook een handje van om snel even berichtjes te checken, terwijl ik reed. Nu bepaalt een Ander het reisdoel. Wat betekent dat voor jullie, Gerard?

Want deze overdaad aan sensoren in combinatie met het systeem dat de auto binnen de lijnen kan houden, betekent dat Mercedes met de S-klasse de eerste auto op de markt heeft gebracht die autonoom kan rijden. Toen mijn tante reed begon de vouwwagen langzaam heen en weer te slingeren. Ze klagen vooral over zaken waar ze geen invloed op hebben.

'Het stuur in handen houden'

Toeleveranciers zijn daardoor moeilijker uitwisselbaar en de constructeurs, die alleen nog de assemblage in eigen handen hebben, worden helemaal van hen afhankelijk.

En Gerard kan dat beter dan ik. Mercedes ESF speelt voor verkeersbord Mocht je onverhoopt met je Mercedes ESF in en file terechtkomen, dan waarschuwt de auto achteropkomend verkeer.